cabaret: Maartje & Kine - Speelbeesten in Theater de Schalm op DINSDAG 11 AUGUSTUS 2020

  DI.
11 AUG
MAARTJE & KINE - SPEELBEESTEN Grote Zaal Theater de Schalm, Veldhoven
2020
 
Hoofdprogramma Maartje & Kine

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 11 augustus 2020.
Dat is 1326 dagen geleden.

Extra informatie

Met “Speelbeesten” maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Waar anderen tijdens de lockdown gingen trainen voor de triatlon, hun kelder opruimden of begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners doen ook zij wat ze al veel te lang wilden maar nooit deden.

Aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols springen deze twee multi-instrumentalisten met ‘Speelbeesten’ voor de hongerige leeuwen: met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze bij u in de stad de bühne op. En omdat ze ook tijdens de tournee voortdurend nieuw materiaal gaan schrijven, zal geen avond hetzelfde zijn. Zo is het publiek onderdeel van hun gewaagde experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Omdat ze als ware ‘Speelbeesten’ niks liever willen dan het theaterdoek aan flarden zingen.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws