cabaret: Bastiaan Ragas - Lang zal je leven in Hoftheater op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Bastiaan Ragas - Lang zal je leven in Hoftheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
31 OKT
BASTIAAN RAGAS - LANG ZAL JE LEVEN Hoftheater, Raalte
2020
 
Hoofdprogramma Bastiaan Ragas

Extra informatie

Zanger, entertainer, columnist, boyband zanger en musicalster Bastiaan Ragas wordt dit theaterseizoen 50 jaar. Althans dat hoopt hij. Nu, zeker nu, wil hij dat vieren. En dus geeft hij een verjaardagsfeestje. Hij nodigt zijn 100 beste vrienden uit en jij hoort daar zeker bij. Een avond vol echte verhalen, foute grappen, liefde en heel veel heerlijke muziek. Het wordt een mooi feest en zeker niet zonder echte, ongemakkelijke en mooie verrassingen. Want alleen met vrienden kan je lachen, huilen en dansen tegelijk.

Ragas weet als geen ander het publiek te betrekken en er een subtiele mix tussen theater, cabaret, show en persoonlijke ontboezemingen van te maken.