cabaret: Jeroen van Merwijk - Zullen we dit jaar gewoon een keertje over doen in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 12 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Jeroen van Merwijk - Zullen we dit jaar gewoon een keertje over doen in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
12 NOV
JEROEN VAN MERWIJK - ZULLEN WE DIT JAAR GEWOON EEN KEERTJE OVER DOEN Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2020
 
Hoofdprogramma Jeroen van Merwijk

Extra informatie

Beste mensen, lieve vrienden,

hier Jeroen van Merwijk.
Ik moet jullie helaas iets naars mededelen.
Zoals velen van jullie weten, is bij mij in februari een terminale vorm van darmkanker geconstateerd. Dat was nadat impresariaat “ De Mannen” voor dit seizoen een prachtige nieuwe speellijst voor me had weten te organiseren, mede dankzij jullie. Waarvoor mijn grote dank.
Hoewel het er aanvankelijk slecht voor me uitzag, bleken de behandelmethoden van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis onverwacht goed aan te slaan. Zo goed zelfs, dat de tumoren begonnen te slinken en mijn bloedwaarden spectaculair verbeterden.
Ik was er dan ook van overtuigd dat ik, met wat goede wil en doorzettingsvermogen, in staat geacht moest worden om de toernee van 60 optredens in 5 maanden tot een goed einde te brengen.
Vorige week echter kreeg ik een terugval.
Hoewel ik wel wat aan het herstellen ben, met een streng dieet en een uiterst sobere levenswijze, heeft die terugval me een paar dingen duidelijk gemaakt. Eén van die dingen is, dat ik er niet van uit kan gaan dat ik mijn theatertournee zonder problemen kan voltooien.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerd nieuws