cabaret: Anuar - Eerlijk in Stadsschouwburg Utrecht op ZATERDAG 10 OKTOBER 2020

  ZA.
10 OKT
ANUAR - EERLIJK Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2020
 
Hoofdprogramma Anuar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 10 oktober 2020.
Dat is 1265 dagen geleden.

Extra informatie

Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is Anuar terug met Eerlijk! In deze show zal Anuar de samenleving op een hilarische manier een spiegel voorhouden en verbinding leggen tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: “Met humor omarm ik de wereld.”

Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday een uitverkochte tour achter de rug genaamd Ramadan Conference en stond hij begin dit jaar met het vervolg hiervan in de theaters samen met Najib Amhali en Roué Verveer!

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws