cabaret: Kees van Amstel - Een bang jongetje in tijden van Corona in Parkstad Limburg Theaters op WOENSDAG 04 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Kees van Amstel - Een bang jongetje in tijden van Corona in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
04 NOV
KEES VAN AMSTEL - EEN BANG JONGETJE IN TIJDEN VAN CORONA RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Kees van Amstel
Toegang Sterrang: € 29,50
Rang 1: € 29,50
Plaats: € 29,50
Rang 2: € 26,00
Rang 3: € 20,00

Extra informatie

Kees ging lekker. Kees ging goed. Sterker nog: hij had al stiekem naar een nieuwe auto zitten kijken. Zijn show ‘Een Bang Jongetje Dat Hele Enge Dingen Doet’ kreeg fantastische kritieken en theaters waren steeds vaker uitverkocht. Kees werd ineens gevraagd voor talkshows. Ja. En toen kwam corona. Weg voorstellingen. Weg tv shows. En niks nieuwe bolide, hij moest gewoon blijven doorrijden in z’n ouwe roestbak. Maar… eigenlijk paste die tegenslag perfect in zijn leven. En daar wil hij graag wat over vertellen. Veel verhalen. En nog meer grappen. Zorg dat je gezond blijft, want dit wil je meemaken.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws