cabaret: Marcel Harteveld - Weet ik veel in Theater Aan de Slinger op ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Marcel Harteveld - Weet ik veel in Theater Aan de Slinger) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
27 FEB
MARCEL HARTEVELD - WEET IK VEEL Theater Aan de Slinger, Houten
2021
 
Hoofdprogramma Marcel Harteveld

Extra informatie

Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is.

Dit soort dingen, daar zit mijn hoofd dus vol mee.
Dankzij het internet.

Dat maakt mij een aanwinst voor uw pubquiz team,
maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan ik relativeren tot je er bij neervalt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws