cabaret: André Manuel - Sneu in Mimik op WOENSDAG 21 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • André Manuel
    Zwarte Cross 2018 - Vrijdag
    © Serge Hasperhoven
  • André Manuel
    Zwarte Cross 2018 - Vrijdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (André Manuel - Sneu in Mimik) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
21 OKT
ANDRÉ MANUEL - SNEU Mimik, Deventer
2020
 
Hoofdprogramma André Manuel

Extra informatie

Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU, het zoveelste programma van André Manuel. Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. André Manuel vindt het SNEU. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. De dieetcoach van Donald Trump. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU

FOTO'S VAN André Manuel

Foto André Manuel te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Foto André Manuel te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 2 foto's van André Manuel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws