cabaret: Dolf Jansen - Oudejaars 2020 in Zaantheater op WOENSDAG 16 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dolf Jansen
    Lowlands 2013 - dag 1
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Dolf Jansen - Oudejaars 2020 in Zaantheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
16 DEC
DOLF JANSEN - OUDEJAARS 2020 Zaantheater, Zaandam
2020
 
Hoofdprogramma Dolf Jansen

Extra informatie

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus EN het verdwijnen van de dagelijkse aan tafel!! van DWDD...hoe ga je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne vrolijke voorstelling van fabrieken?
Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag.
Al was het maar omdat het in 2020 de 31e keer (eenendertigste keer, uitroepteken) is dat hij zich waagt aan de Oudejaars...

Het idee is simpel in al zijn/haar eenvoud: in ongeveer 90 minuten via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een niet-te-weerleggen beeld geven van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt.
Nee, dit gaat niet over uw relatie, dit gaat over de grote wereld.

Oudejaars 2020, volgens RIVM en het Mesdag Zuivelfonds de grappigste voorstelling van het hele jaar.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

FOTO'S VAN Dolf Jansen

Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008
 
Bekijk alle 6 foto's van Dolf Jansen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws