cabaret: Diederik van Vleuten - De Aanbidding Der Wijzen in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 03 DECEMBER 2020

  DO.
03 DEC
DIEDERIK VAN VLEUTEN - DE AANBIDDING DER WIJZEN Goudse Schouwburg, Gouda
2020
 
Hoofdprogramma Diederik van Vleuten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 03 december 2020.
Dat is 1211 dagen geleden.

Extra informatie

Een theaterportret van Leonardo Da Vinci

Twee jaar geleden reisde Diederik van Vleuten voor een televisiedocumentaire Leonardo da Vinci achterna. Het werd een onvergetelijke ervaring.

In De Aanbidding Der Wijzen – naar het gelijknamige meesterwerk dat Leonardo nooit voltooide – vertel ik over mijn nieuwe zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance. Aan de hand van zijn schilderijen, tekeningen, uitvindingen en notities probeer ik zijn leven maar vooral zijn grote geest te begrijpen. Zeg me waarom, schrijft Leonard keer op keer. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Ik zeg het hem na. In een anderhalf uur durend theaterportret breng ik, gewapend met een stoel, een tafeltje, een glaasje water en een scherm met mooie plaatjes een ode aan een van de nieuwsgierigste mensen die ooit op aarde rondliepen. In verzorgde taal, met passende ernst en, omdat het nu eenmaal Leonardo is, volop ruimte voor een glimlach.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws