cabaret: Diederik van Vleuten - De Aanbidding Der Wijzen in Stadstheater Zoetermeer op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Diederik van Vleuten - De Aanbidding Der Wijzen in Stadstheater Zoetermeer) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
17 DEC
DIEDERIK VAN VLEUTEN - DE AANBIDDING DER WIJZEN Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2020
 
Hoofdprogramma Diederik van Vleuten

Extra informatie

Een theaterportret van Leonardo Da Vinci

Twee jaar geleden reisde Diederik van Vleuten voor een televisiedocumentaire Leonardo da Vinci achterna. Het werd een onvergetelijke ervaring.

In De Aanbidding Der Wijzen – naar het gelijknamige meesterwerk dat Leonardo nooit voltooide – vertel ik over mijn nieuwe zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance. Aan de hand van zijn schilderijen, tekeningen, uitvindingen en notities probeer ik zijn leven maar vooral zijn grote geest te begrijpen. Zeg me waarom, schrijft Leonard keer op keer. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Ik zeg het hem na. In een anderhalf uur durend theaterportret breng ik, gewapend met een stoel, een tafeltje, een glaasje water en een scherm met mooie plaatjes een ode aan een van de nieuwsgierigste mensen die ooit op aarde rondliepen. In verzorgde taal, met passende ernst en, omdat het nu eenmaal Leonardo is, volop ruimte voor een glimlach.

Route naar Stadstheater Zoetermeer

Met de auto Vanuit Amsterdam: A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). L..

Bekijk complete route naar Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws