cabaret: LOS - Lusten en Lasten in De Meerpaal op DONDERDAG 15 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (LOS - Lusten en Lasten in De Meerpaal) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
15 APR
LOS - LUSTEN EN LASTEN De Meerpaal, Dronten
2021
 
Hoofdprogramma LOS

Extra informatie

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal.
Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is.
En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies…. .Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

Route naar De Meerpaal

Openbaar Vervoer (busverbindingen) Vanuit Zwolle : Neem lijn 330 (richting Lelystad) of lijn 140 (richting Dronten). Stap uit bij busstation Dronten. Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde. Aan de overka..

Bekijk complete route naar De Meerpaal Dronten