cabaret: Daniel Cornelissen / Paulien Cornelisse - CORNELISSE(N) in Stadsschouwburg Haarlem op VRIJDAG 11 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daniel Cornelissen / Paulien Cornelisse - CORNELISSE(N) in Stadsschouwburg Haarlem) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
11 DEC
DANIEL CORNELISSEN / PAULIEN CORNELISSE - CORNELISSE(N) Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem
2020
 

Extra informatie

Daniel Cornelissen (Showponies 1 en 2, Nieuw Zeer) en Paulien Cornelisse (Taal is zeg maar echt mijn ding, Japan in honderd kleine stukjes) gaan in de voorstelling CORNELISSE(N) lekker met elkaar cornelissen. Maar wat is cornelissen?

Een podium, twee spelers, en een piepklein decor, waarbinnen wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en half-gelukte pogingen tot intermenselijk contact.

Kortom, de ingrediënten voor een bevreemdende en komische voorstelling op de vierkante centimeter. Daniel en Paulien bedienen de minidecors, spelen alle rollen, en doen hun eigen stunts - want ook dát is cornelissen.

Gerelateerd nieuws