cabaret: Släpstick - Släpstick brengt Häppy Hour in Theater Aan de Slinger op WOENSDAG 04 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Släpstick - Släpstick brengt Häppy Hour in Theater Aan de Slinger) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
04 NOV
SLÄPSTICK - SLÄPSTICK BRENGT HÄPPY HOUR Theater Aan de Slinger, Houten
2020
 
Hoofdprogramma Släpstick

Extra informatie

Släpstick’s Häppy Hour – ruim een uur “variété op lachwekkende hoog niveau”(NRC). Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar het voelt veel dichterbij!

De show ‘Häppy Hour’ is gebaseerd op de successhow ‘Släpstick’ waarmee de gelijknamige muziektheatergroep de afgelopen jaren in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken en Nieuw-Zeeland toerde. Het internationale succes van Släpstick is niet verwonderlijk: Släpstick brengt muzikale comedy voor jong en oud in een show waar taal geen rol speelt.

In deze gekke tijd heeft Släpstick niet stilgezeten. De mannen hebben het beste van de show ‘Släpstick’ samengebracht in een wervelende show waarin je even alles vergeet. Met de toevoeging van enkele nieuwe ingrediënten ontstaat de perfecte Häppy Hour Cocktail.

Gerelateerde festivals