cabaret: 'Waar was ik?' - Najib Amhali in MECC op VRIJDAG 30 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling ('Waar was ik?' - Najib Amhali in MECC) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
30 OKT
'WAAR WAS IK?' - NAJIB AMHALI MECC, Maastricht ( Theater aan het Vrijthof )
2020
 
Hoofdprogramma Najib Amhali

Extra informatie

'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen.'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf.'Waar was ik?' dacht de dementerende taxichauffeur. 'Waar was ik?' dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. 'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

Route naar MECC

Per Auto: Direct bij het naderen van Maastricht is MECC Maastricht aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-L..

Bekijk complete route naar MECC Maastricht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws