cabaret: Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Stadstheater de Bond op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Stadstheater de Bond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
13 NOV
ROSA DA SILVA - DAAR MOET JE HEEN Stadstheater de Bond, Oldenzaal
2020
 
Hoofdprogramma Rosa Da Silva

Extra informatie

In Daar moet je heen neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Route naar Stadstheater de Bond

Aanrijroute komende vanaf snelweg A1/E30 (Deventer/Hengelo): Neem afslag 32 (Oldenzaal) Volg de N342/E233 Op de vierde rotonde slaat u rechtsaf de Denekamperstraat in Einde Denekamperstraat linksaf de Oliemolenstraat in Meteen eerste rechtsa..

Bekijk complete route naar Stadstheater de Bond Oldenzaal
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws