cabaret: Greg Shapiro / Pep Rosenfeld - Election Night in Boom Chicago op DINSDAG 03 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Greg Shapiro
    Amsterdam Comedy Festival 2011


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Greg Shapiro / Pep Rosenfeld - Election Night in Boom Chicago) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
03 NOV
GREG SHAPIRO / PEP ROSENFELD - ELECTION NIGHT Boom Chicago, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Greg Shapiro Pep Rosenfeld

Extra informatie

De wereld houdt zijn adem in voor een beslissend moment in de geschiedenis. De belangstelling voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen is nog nooit zo groot geweest. Maak de hele Election Night mee in Boom Chicago!

Route naar Boom Chicago

Parkeren bij Q-Park Europarking aan de Marnixstraat. Het is vijf minuten lopen naar het theater. De goedkoopste parkeeroptie is P+R Sloterdijk (€1/24 uur plus korting op het openbaar vervoer). Neem vervolgens tram 19 naar de Marnixstraat. Zie 'Con..

Bekijk complete route naar Boom Chicago Amsterdam
 

FOTO'S VAN Greg Shapiro, Pep Rosenfeld

Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Greg Shapiro

Gerelateerd nieuws