cabaret: Maartje & Kine - Speelbeesten in Cultureel Centrum Heerde op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Maartje & Kine - Speelbeesten in Cultureel Centrum Heerde) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
14 NOV
MAARTJE & KINE - SPEELBEESTEN Cultureel Centrum Heerde, Heerde
2020
 
Hoofdprogramma Maartje & Kine

Extra informatie

Met “Speelbeesten” maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Waar anderen tijdens de lockdown gingen trainen voor de triatlon, hun kelder opruimden of begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners doen ook zij wat ze al veel te lang wilden maar nooit deden.

Aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols springen deze twee multi-instrumentalisten met ‘Speelbeesten’ voor de hongerige leeuwen: met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze bij u in de stad de bühne op. En omdat ze ook tijdens de tournee voortdurend nieuw materiaal gaan schrijven, zal geen avond hetzelfde zijn. Zo is het publiek onderdeel van hun gewaagde experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Omdat ze als ware ‘Speelbeesten’ niks liever willen dan het theaterdoek aan flarden zingen.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws