cabaret: Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! in Cultuurhuus Braakhekke op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! in Cultuurhuus Braakhekke) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
14 NOV
THIJS KEMPERINK - EERLIJK DUURT HET KORTST! Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen
2020
 
Hoofdprogramma Thijs Kemperink

Extra informatie

In Eerlijk duurt het kortst! weet Thijs eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kun je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw… Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

Route naar Cultuurhuus Braakhekke

Over de A1 vanuit het westen rijd tot afrit 25, je rijd dan over de Marsdijk richting het noorden. Je volgt deze weg helemaal het dorp in, Ter hoogte van de Smidsweg (1e kruispunt vlak na bushalte Schipsbeekweg)ga je linksaf. Bij het volgende krui..

Bekijk complete route naar Cultuurhuus Braakhekke Bathmen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws