cabaret: Alex Ploeg - EGO in Theater de Bussel op VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alex Ploeg
    Stadspark Live 2019
    © Irwan Notosoetarso
  • Alex Ploeg
    Stadspark Live 2019
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Alex Ploeg - EGO in Theater de Bussel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
18 DEC
ALEX PLOEG - EGO Theater de Bussel, Oosterhout
2020
 
Hoofdprogramma Alex Ploeg

Extra informatie

Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

Nu is hij terug met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over het EGO in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

FOTO'S VAN Alex Ploeg

Foto Alex Ploeg te Stadspark Live 2019 Foto Alex Ploeg te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Alex Ploeg

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws