cabaret: Kasper van der Laan - De Weg Naar SuccesGeluk in De Kleine Komedie op WOENSDAG 25 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Kasper van der Laan - De Weg Naar SuccesGeluk in De Kleine Komedie) verplaatst naar donderdag 04 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
25 NOV
KASPER VAN DER LAAN - DE WEG NAAR SUCCESGELUK De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Kasper van der Laan

Extra informatie

De Weg Naar SuccesGeluk: In 1.000 stappen naar méér succes en geluk met de SuccesGeluk Methode. Door cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

Cabaretier Kasper van der Laan neemt op hilarische wijze de uit de voegen gegroeide zelfhulpbranche onder de loep.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws