cabaret: Nigel Williams in C.C. De Werft op DINSDAG 12 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nigel Williams in C.C. De Werft) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
12 JAN
NIGEL WILLIAMS C.C. De Werft, Geel
2021
 
Hoofdprogramma Nigel Williams

Extra informatie

Na 8 avondvullende shows en 20 jaar op de planken, kondigde Nigel Williams in 2017 aan dat hij zou stoppen met de grotere zaalshows. Sindsdien is hij zijn stand-upcomedy roots blijven volgen: optredens (in het Nederlands en het Engels) in een kleinere opstelling: cafés, huiskamers, kleine theaters, … in binnen- en buitenland.

Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show Tijdens de rust. 80 minuten comedy over het leven, de politiek, en de Mad Brave New World waarin we gesukkeld zijn. Een strak schema.

Route naar C.C. De Werft

U komt uit de richting van Antwerpen autoweg E313 (richting Hasselt-Luik-Aken) uitrit nr. 23 Geel-Westerlo rechts (richting Geel) eerste rondpunt: rechtdoor (richting centrum) straatnaam=Pas eerste verkeerslichten: links straatnaam=Dr. Peeterss..

Bekijk complete route naar C.C. De Werft Geel
 

Gerelateerd nieuws