cabaret: Henry van Loon - Onze Henry in Cool kunst en cultuur op DINSDAG 20 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Henry van Loon
    Paaspop 2022
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Henry van Loon - Onze Henry in Cool kunst en cultuur) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
20 OKT
HENRY VAN LOON - ONZE HENRY Rodi Media zaal Cool kunst en cultuur, Heerhugowaard
2020
 
Hoofdprogramma Henry van Loon

Extra informatie

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). Momenteel is Henry vaste gast in de satirische talkshow Promenade (NTR). Het afgelopen jaar schitterde hij in The Roast of Ali B. (Comedy Central)), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Random Shit (Videoland).

FOTO'S VAN Henry van Loon

Foto Henry van Loon te Paaspop 2022 Foto Henry van Loon te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 2 foto's van Henry van Loon

Gerelateerd nieuws