cabaret: Anne Neuteboom - Hit me baby one more time in Theater de Kampanje op ZATERDAG 30 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Anne Neuteboom - Hit me baby one more time in Theater de Kampanje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
30 JAN
ANNE NEUTEBOOM - HIT ME BABY ONE MORE TIME Theater de Kampanje, Den Helder
2021
 
Hoofdprogramma Anne Neuteboom

Extra informatie

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning in Den Dolder. Midden in de corona-crisis en de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en vaak zonder stromend water. Maar ‘Neutje’ laat zich niet uit het veld slaan, er is altijd perspectief. Sommigen van jullie beleefden al een fantastische cabaretavond op het puntje van hun theaterstoel. Hoogste tijd om heel Almere kennis te laten maken met dit soms wat grofgebekte, maar altijd energieke en vrolijke cabarettalent.

Route naar Theater de Kampanje

Per trein / OV Er gaat een rechtstreekse trein, elk half uur van Alkmaar naar Den Helder. De hoofdentree van de Kampanje op Willemsoord ligt op 900m (+/- 10 minuten lopen) vanaf het treinstation Den Helder CS. Looproute Het station uit, recht..

Bekijk complete route naar Theater de Kampanje Den Helder
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws