cabaret: Comedytunes Comedynight met Patrick Meijer / Ronald Smink / Samir Figh in Podium Victorie op ZONDAG 21 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Comedytunes Comedynight met Patrick Meijer / Ronald Smink / Samir Figh in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
21 FEB
COMEDYTUNES COMEDYNIGHT MET PATRICK MEIJER / RONALD SMINK / SAMIR FIGH Kleine zaal Podium Victorie, Alkmaar
2021
 
Toegang DUO TICKET ZAAL (MIN 2) PRIJS P.P.
€19,60*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

Extra informatie

Een middag vol humor en hilarische verhalen

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de middag aan elkaar praat. Door de hilarische verhalen van de comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een middagje Comedytunes Comedynights zal je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Deze editie zie je de volgende comedians in de line-up:
-Samir Fighil
-Ronald Smink
-Patrick Meijer
-Thijs Kemperink

Route naar Podium Victorie

Route vanaf Alkmaar station: Bus 2 en dan uitstappen halte pettemerstraat Bus 150 uitstappen bushalte tesselsebrug daarna 4 min lopen: - Ga in oostelijke richting op de Tesselsebrug naar het Mallegatsplein - Sla linksaf naar de Noorderkade ..

Bekijk complete route naar Podium Victorie Alkmaar
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws