cabaret: Bill Bailey in Amare op DINSDAG 29 MAART 2022

  DI.
29 MRT
BILL BAILEY Amare, Den Haag
2022
 
Hoofdprogramma Bill Bailey

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 29 maart 2022.
Dat is 758 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Bill Bailey in Amare
DEZE Bill Bailey TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 29 mrt
Amare, Den Haag
€ 33,00

Extra informatie

De Britse comedylegende Bill Bailey behoort al jaren tot de wereldtop. De Engelsman begon zijn carrière in 1984 en werd al snel bekend door zijn vertolking van anekdotes en vreemde liedjes. De verwarde hippie, zoals Bill zichzelf noemt, is vooral bekend van televisieprogramma’s Never Mind the Buzzcocks, QI en Black Books. Ook is hij altijd een graag geziene gast in de Graham Norton Show geweest. Met zijn unieke comedyshows belandde hij in de lijst van 50 leukste acts in de Britse comedy en in 2007 stond hij op nummer 7 in de lijst van de honderd beste stand-upcomedians aller tijden.

Route naar Amare

Amare en de Nieuwe Kerk zijn straks goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, lopend, of met de fiets. Onder het gebouw is een grote garage (Muzegarage en Spuigarage) voor auto's en fietsen met een directe ingang naar het theater. Bussen e..

Bekijk complete route naar Amare Den Haag
 

FOTO'S VAN Bill Bailey

Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater Foto Bill Bailey te Bill Bailey -Thoughtifier - 17/04 - Oude Luxor Theater
 
Bekijk alle 12 foto's van Bill Bailey

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws