cabaret: Max van den Burg in Theater Bellevue op WOENSDAG 08 JUNI 2022

  WO.
08 JUN
MAX VAN DEN BURG Theater Bellevue, Amsterdam
2022
 
Hoofdprogramma Max van den Burg

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 08 juni 2022.
Dat is 660 dagen geleden.

Extra informatie

Opgegroeid in het Eindhoven van de jaren ’80, zijn bij Max de witte sportsokken, frikadellen speciaal en foute synthesizerdeuntjes nooit ver te zoeken.

En ook al is ie al jaren Brabander af, in verwarrende tijden, waarin body positivity en botox moeiteloos naast elkaar kunnen bestaan, waarin vegan de norm wordt, maar barbecues nog nooit zo groot waren, een tijd waarin je vooral jezelf moet zijn, maar dan wel met een gender-neutraal deugfiltertje erover, valt Max graag terug op de simpele eerlijkheid van zijn culturele erfgoed, om onze overgevoelige tijd eens goed te fileren.

Want als archeologen ons over 5000 jaar opgraven en de ruïnes van gender-neutrale toiletten aantreffen en al die implantaten, gebleekte tanden en nepnagels, wat zullen zij zich dan afvragen? Wat dachten deze mensen? Wat was hun probleem? Max zoekt voor u het antwoord

Cultureel Erfgoed is een dynamische en muzikale one-man-show, barstensvol herkenbare types, imitaties en persiflages, over verandering en aanpassings(on)vermogen, met als hamvraag wat cultuur nu eigenlijk maakt, of breekt.

Route naar Theater Bellevue

Openbaar vervoer Theater Bellevue is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het nabij gelegen Leidseplein stoppen tramlijnen 1, 2, 5, en 20 (vanaf het Centraal Station) en de lijnen 6, 7 en 10 (vanaf metrohalte Weesperplein). Daar stopp..

Bekijk complete route naar Theater Bellevue Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws