cabaret: Nienke Plas - Van de hak op de tak in Amare op DONDERDAG 20 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Nienke Plas - Van de hak op de tak in Amare) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
20 JAN
NIENKE PLAS - VAN DE HAK OP DE TAK Amare, Den Haag
2022
 
Hoofdprogramma Nienke Plas

Extra informatie

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Route naar Amare

Amare en de Nieuwe Kerk zijn straks goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, lopend, of met de fiets. Onder het gebouw is een grote garage (Muzegarage en Spuigarage) voor auto's en fietsen met een directe ingang naar het theater. Bussen e..

Bekijk complete route naar Amare Den Haag
 

Gerelateerde voorstellingen