cabaret: RUMAG. - RUMAG Theater-Event in Theater aan het Vrijthof op MAANDAG 07 FEBRUARI 2022

  MA.
07 FEB
RUMAG. - RUMAG THEATER-EVENT Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2022
 
Hoofdprogramma RUMAG

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 07 februari 2022.
Dat is 781 dagen geleden.

Extra informatie

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht