cabaret: Sjaak Bral - De Meesterkraker in Schouwburg Amphion op WOENSDAG 20 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sjaak Bral
    Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Sjaak Bral
    Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Sjaak Bral - De Meesterkraker in Schouwburg Amphion) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
20 APR
SJAAK BRAL - DE MEESTERKRAKER Schouwburg Amphion, Doetinchem
2022
 
Hoofdprogramma Sjaak Bral

Extra informatie

De allereerste knuffelcrimineel van Nederland was de Haagse meesterkraker Aage M.. Hij steelt met zijn charme en Haagse humor de harten van heel Nederland.

‘De man met de thermische lans’ smelt de dikste kluisdeuren. Nooit gebruikt hij geweld. Als hij wordt gepakt ontsnapt de meesterkraker binnen een maand uit de gevangenis in Leeuwarden. ‘Ik heb nu eenmaal die capaciteiten’, luidt zijn verklaring. De sympathieke kluizenkraker omgeeft zich met foute vrienden, belandt in de sexindustrie en raakt uiteindelijk aan lager wal.

Sjaak Bral brengt samen met acteur Burt Rutteman een avond vol spanning, ontroering en humor over het bewogen leven van Aage Meinesz. Een reis terug naar de onschuldige jaren zeventig - want als vroeger alles beter was, geldt dat zéker voor de onderwereld.

Route naar Schouwburg Amphion

Schouwburg Amphion ligt in het centrum van Doetinchem op ongeveer 10 minuten loopafstand van het bus- en treinstation. Direct naast het gebouw zijn er twee parkeervoorzieningen. Mogelijkheid A: Vanaf Arnhem (A12) richting Doetinchem/Winterswijk..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amphion Doetinchem
 

FOTO'S VAN Sjaak Bral

Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 13 foto's van Sjaak Bral

Gerelateerd nieuws