cabaret: Wilfried de Jong - Fotostudio de Jong in Zaantheater op WOENSDAG 02 FEBRUARI 2022

  WO.
02 FEB
WILFRIED DE JONG - FOTOSTUDIO DE JONG Zaantheater, Zaandam
2022
 
Hoofdprogramma Wilfried de Jong

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 02 februari 2022.
Dat is 785 dagen geleden.

Extra informatie

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. En heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond.

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energiek bewerking, in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal.

In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws