cabaret: Vincent Bijlo - Functie elders in Theaterkerk Hemels op ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

  ZA.
27 NOV
VINCENT BIJLO - FUNCTIE ELDERS Theaterkerk Hemels, Twisk
2021
 
Hoofdprogramma Vincent Bijlo

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 27 november 2021.
Dat is 852 dagen geleden.

Extra informatie

Vincent Bijlo zou dit seizoen de voorstelling ‘Anders’ hebben gespeeld maar Corona gooide roet in het eten. Dus dan moet je wat ‘anders’, dacht Vincent. En dus komt hij voor seizoen 21/22 met een Oudejaarsconference onder de titel ‘Functie Elders’. Hoe kan het ook anders.

Het wordt een show met verrassende omtzigten die zich afspeelt in Bijlo’s mondkapjesmuseum, mede mogelijk gemaakt door Sywert van Lienden. Hij bezit inmiddels exemplaren die door talloze prominenten gedragen zijn. Zijn pronkstuk is het mondkapje dat minister Ollongren bij zich had toen ze halsoverkop het Binnenhof verliet nadat ze te horen had gekregen dat ze positief getest was op corona. Dat kapje, en dat mapje, dat ze onder haar arm had, veranderden de politiek voorgoed. Of toch niet? Het jaar zal het leren.

2021, het jaar waarin het nieuwe normaal weer langzaam het oude werd, waarin we weer dichterbij elkaar kwamen en er weer heel voorzichtig geknuffeld kon worden. Tabee lockdown, doei avondklok, hallo hand op je schouder, kneep in je wang. We zijn er weer!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws