cabaret: Vincent Bijlo - Functie elders in Schouwburg Concertzaal Tilburg op DINSDAG 14 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Vincent Bijlo - Functie elders in Schouwburg Concertzaal Tilburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
14 DEC
VINCENT BIJLO - FUNCTIE ELDERS Studio Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2021
 
Hoofdprogramma Vincent Bijlo
Toegang € 19,50

Extra informatie

Vincent Bijlo zou dit seizoen de voorstelling ‘Anders’ hebben gespeeld maar Corona gooide roet in het eten. Dus dan moet je wat ‘anders’, dacht Vincent. En dus komt hij voor seizoen 21/22 met een Oudejaarsconference onder de titel ‘Functie Elders’. Hoe kan het ook anders.

Het wordt een show met verrassende omtzigten die zich afspeelt in Bijlo’s mondkapjesmuseum, mede mogelijk gemaakt door Sywert van Lienden. Hij bezit inmiddels exemplaren die door talloze prominenten gedragen zijn. Zijn pronkstuk is het mondkapje dat minister Ollongren bij zich had toen ze halsoverkop het Binnenhof verliet nadat ze te horen had gekregen dat ze positief getest was op corona. Dat kapje, en dat mapje, dat ze onder haar arm had, veranderden de politiek voorgoed. Of toch niet? Het jaar zal het leren.

Route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal als Studio bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTACT)

Bekijk complete route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg Tilburg
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws