cabaret: Javier Guzman - Apenkooien in Stadsschouwburg Groningen op VRIJDAG 13 JANUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Javier Guzman - Apenkooien in Stadsschouwburg Groningen) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
13 JAN
JAVIER GUZMAN - APENKOOIEN Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Javier Guzman

Extra informatie

Javier was als kind dol op apenkooien. Het was een feest om door de gymzaal te klauteren en te klimmen. Zoals de meesten van ons nog wel weten: apenkooien speel je net als tikkertje. Je mag met je voeten de grond niet raken en je mag alleen van obstakel naar obstakel lopen, springen of rennen. Wie de grond raakt of getikt wordt, is af. Apenkooien zou nooit gaan vervelen en voor altijd een vreugdevol onderdeel van zijn leven blijven. Dacht Javier. Je zou kunnen zeggen dat het maken van grappen en spitsvormige humor – actueel en ‘vers van de straat’ – zijn hedendaagse variant op zijn geliefde apenkooien is. Er is maar één manier om daarachter te komen. Komt dat zien!

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Gerelateerd nieuws