cabaret: n00b speelt n00b in Theater De Leest op ZATERDAG 07 JANUARI 2023

  ZA.
07 JAN
N00B SPEELT N00B Theater De Leest, Waalwijk
2023
 
Hoofdprogramma n00b

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 07 januari 2023.
Dat is 447 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets n00b speelt n00b in Theater De Leest
DEZE n00b speelt n00b TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 jan
Theater De Leest, Waalwijk

Extra informatie

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de AHK, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst.

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Route naar Theater De Leest

Vanuit Tilburg (N261) -bij Piet Klerkx Meubelboulevard rijdt u nog rechtdoor -bij McDonald's slaat u rechtsaf -volg de weg parallel aan de snelweg tot aan de rotonde en ga hier rechtsaf -bij de kruising gaat u rechtsaf en direct weer linksaf de..

Bekijk complete route naar Theater De Leest Waalwijk
 

Gerelateerd nieuws