cabaret: Tineke Schouten - Dubbel in Flint op ZATERDAG 20 MEI 2023

  ZA.
20 MEI
TINEKE SCHOUTEN - DUBBEL Flint, Amersfoort
2023
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 20 mei 2023.
Dat is 313 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tineke Schouten - Dubbel in Flint
DEZE Tineke Schouten - Dubbel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 20 mei
Flint, Amersfoort

Extra informatie

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Route naar Flint

Met de auto Vanuit de richting Utrecht De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden ri..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws