cabaret: Freek De Jonge - De Schreef in Isala Theater op ZATERDAG 05 NOVEMBER 2022

  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  ZA.
05 NOV
FREEK DE JONGE - DE SCHREEF Isala Theater, Capelle aan den IJssel
2022
 
Hoofdprogramma Freek de Jonge

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 05 november 2022.
Dat is 509 dagen geleden.

Extra informatie

“Freek is en blijft de meester, fenomenaal”, schreef Trouw een paar jaar geleden. Freek de Jonge gaf tijdens zijn lange carrière het Nederlands cabaret dan ook een ander gezicht en wordt door velen nog steeds gezien als de allergrootste.Freek lijkt met het klimmen der jaren alleen maar productiever te worden, hij is bijna tachtig jaar oud maar de voorstellingen, optredens en boeken vliegen ons om de oren. In De Schreef speelt hij een roekeloze oude man die wars van wetten en conventies in een waanzinnig geworden wereld heeft gekozen voor barsten om niet te hoeven buigen. Is hij het zelf?

Route naar Isala Theater

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis, is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Met de metro ..

Bekijk complete route naar Isala Theater Capelle aan den IJssel
 

FOTO'S VAN Freek de Jonge

Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
 
Bekijk alle 19 foto's van Freek de Jonge

Gerelateerd nieuws