cabaret: Guido Weijers - Oudejaarsconference 2022 in Theater de Purmaryn op ZONDAG 06 NOVEMBER 2022

  • Guido Weijers
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  ZO.
06 NOV
GUIDO WEIJERS - OUDEJAARSCONFERENCE 2022 Theater de Purmaryn, Purmerend
2022
 
Hoofdprogramma Guido Weijers

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 06 november 2022.
Dat is 508 dagen geleden.

Extra informatie

Voor het eerst in de geschiedenis is er iemand die meer dan 10 keer De Oudejaarsconference op nationale TV mag doen. Cabaretier Guido Weijers breekt daarmee een record!

Voor de 11e keer vat de cabaretier met de meest vooruitziende blik, de tijdsgeest pijnlijk grappig samen. Met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor fileert Weijers 2022 tot op het bot.

Creatieve hersenspinsels zorgen voor een avond vol slimme doordenkers en hilarische terugblikken. Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Dus lachen zullen we! In vreemde tijden moet de hofnar nou eenmaal stevig van zich laten horen. Live is leuker dan op TV. Dus graag tot in het theater!

Route naar Theater de Purmaryn

Per auto Theater de Purmaryn is gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. De stadskern is voetgangersgebied, daar geldt een inrijverbod. In de binnenstad geldt op winkeltijden betaald parkeren. 's Avonds na 18.00 en op zon- en fees..

Bekijk complete route naar Theater de Purmaryn Purmerend
 

FOTO'S VAN Guido Weijers

Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 14 foto's van Guido Weijers

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws