cabaret: Jandino Asporaat - Judeska Airlines in Theater De Leest op ZATERDAG 29 APRIL 2023

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  ZA.
29 APR
JANDINO ASPORAAT - JUDESKA AIRLINES Theater De Leest, Waalwijk
2023
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 29 april 2023.
Dat is 334 dagen geleden.

Extra informatie

Na twee uitverkochte theatertournees keert Judeska in 2020-2021 terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Route naar Theater De Leest

Vanuit Tilburg (N261) -bij Piet Klerkx Meubelboulevard rijdt u nog rechtdoor -bij McDonald's slaat u rechtsaf -volg de weg parallel aan de snelweg tot aan de rotonde en ga hier rechtsaf -bij de kruising gaat u rechtsaf en direct weer linksaf de..

Bekijk complete route naar Theater De Leest Waalwijk
 

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerd nieuws