cabaret: LOS muziektheater - Lusten en Lasten in Posttheater op VRIJDAG 26 MEI 2023

  VR.
26 MEI
LOS MUZIEKTHEATER - LUSTEN EN LASTEN Posttheater, Arnhem
2023
 
Hoofdprogramma LOS muziektheater

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 26 mei 2023.
Dat is 307 dagen geleden.

Extra informatie

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal.
Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is.
En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies…. .Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is.

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem