cabaret: Tim Fransen - De Mens En Ik in De Kleine Komedie op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  VR.
09 DEC
TIM FRANSEN - DE MENS EN IK De Kleine Komedie, Amsterdam
2022
 
Hoofdprogramma Tim Fransen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 09 december 2022.
Dat is 476 dagen geleden.

Extra informatie

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden, en de dickpic. De uitvinder van vaccins en van complottheorieën. Van beschaving en van de uraniumbom.

Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hoe zit nou het precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws