cabaret: Martijn Kardol in ECI Cultuurfabriek op DONDERDAG 20 OKTOBER 2022

  DO.
20 OKT
MARTIJN KARDOL ECI Cultuurfabriek, Roermond
2022
 
Hoofdprogramma Martijn Kardol
Toegang 19,50 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 20 oktober 2022.
Dat is 547 dagen geleden.

Extra informatie

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?  Of moet ik het doen? En hoe dan?

Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is na ‘Welkom’ zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact

Martijn heeft ook een zeer goed beluisterende radiocolumn op Veronica ‘De wereldbol van Martijn Kardol’.

Route naar ECI Cultuurfabriek

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden: – Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis) – Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 ..

Bekijk complete route naar ECI Cultuurfabriek Roermond
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws