cabaret: Andries Tunru - In Theorie in Theater de Hofnar op ZATERDAG 27 MEI 2023

  • Andries Tunru
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Andries Tunru
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  ZA.
27 MEI
ANDRIES TUNRU - IN THEORIE Theater de Hofnar, Valkenswaard
2023
 
Hoofdprogramma Andries Tunru

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 27 mei 2023.
Dat is 306 dagen geleden.

Extra informatie

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

FOTO'S VAN Andries Tunru

Foto Andries Tunru te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Andries Tunru te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Andries Tunru te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 3 foto's van Andries Tunru

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws