cabaret: Anne Neuteboom - Effe niet met je mening in Zaantheater op DINSDAG 14 MAART 2023

  DI.
14 MRT
ANNE NEUTEBOOM - EFFE NIET MET JE MENING Zaantheater, Zaandam
2023
 
Hoofdprogramma Anne Neuteboom

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 14 maart 2023.
Dat is 380 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Anne Neuteboom - Effe niet met je mening in Zaantheater
DEZE Anne Neuteboom - Effe niet met je mening TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 14 mrt
Zaantheater, Zaandam

Extra informatie

U vraagt zich waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft u: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling…

Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam.

Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws