cabaret: Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches in Theater De Boerderij op ZATERDAG 01 OKTOBER 2022

  ZA.
01 OKT
NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD - BLOODBITCHES Theater De Boerderij, Huizen
2022
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 01 oktober 2022.
Dat is 544 dagen geleden.

Extra informatie

Cabaretière Nina de la Parra won in 2021 voor haar programma Gods Wegen de Neerlands Hoop. Topsaxofoniste Sanne Landvreugd is onder andere bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door op NPO1. In Bloodbitches verdiepen de twee hun unieke bloederige band.

Na het succes van Gods Wegen - dat zijn bekroning vindt in het literaire manifest Make Women Come - gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt door deze gezamenlijke bloedvaten. BloodBitches is een verband van twee powerhouses die hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders verknopen, maar ook aan hun explosieve biculturele identiteit. Deze ‘intensive experience’ brengen zij tot uiting in muzikaal-verbale poëzie. Met als extra klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit.

Route naar Theater De Boerderij

Vanuit de richting Utrecht / Stichtsebrug / Almere (A27) * De afslag Huizen / Blaricum (afrit 35) nemen * Richting Huizen rijden via de Randweg Oost, ’t Merk, Huizermaatweg (3 km) * Na het busstation (in een bocht links van de weg ..

Bekijk complete route naar Theater De Boerderij Huizen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws