cabaret: Jay Francis in Martiniplaza op ZATERDAG 17 JUNI 2023

  ZA.
17 JUN
JAY FRANCIS Martiniplaza, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Jay Francis

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 17 juni 2023.
Dat is 285 dagen geleden.

Extra informatie

Tisjeboy Jay heet voluit Jay Franics maar besloot zijn carriere te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap. Tisjeboy Jay, mijn alter-ego, staat bekend om zijn controversiële meningen. Ik ben meer dan alleen iemand die overal maar een mening over heeft.” aldus de comedian.

In De War
Francis kondigt een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét bijpassende naam: “In De War”. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian.

Route naar Martiniplaza

Gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle). Martiniplaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 6, richting Hoornsemeer en met de regionale lijnen 81..

Bekijk complete route naar Martiniplaza Groningen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws