cabaret: Iedereen kan, behalve Bono in Flint op DINSDAG 02 FEBRUARI 2010

  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  DI.
02 FEB
IEDEREEN KAN, BEHALVE BONO Rabobank Theaterzaal Flint, Amersfoort
2010
 
Toegang 16 tot 20 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 02 februari 2010.
Dat is 5168 dagen geleden.

Voorstelling uitverkocht
Iedereen kan, behalve Bono in Flint is uitverkocht.
Deze voorstelling was uitverkocht.

Extra informatie

Op dinsdag 2 februari staat het podium van Theater de Flint in Amersfoort vanaf 22.30 uur volledig in het teken van Haïti.
Ten bate van Giro 555 trommelde Sara Kroos haar vrienden op voor een uniek benefietoptreden. Het resultaat is een ware revue met muziek, cabaret, magic, stand-up en alles wat daar tussen valt.

Vanwege grote belangstelling wordt dit evenement in beide zalen gehouden van de Flint, bij beide zalen begint het om 22:30 uur. Hierdoor zijn extra kaarten beschikbaar gemaakt, in eerste instantie was het 1 zaal die meteen is uitverkocht. Nu is er dus nog een zaal bijgekomen met extra kaarten.

Route naar Flint

Met de auto Vanuit de richting Utrecht De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden ri..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

FOTO'S VAN Claudia de Breij, Dames voor na Vieren, Daniël Arends, Dolf Jansen, Hans Klok, Karin Bloemen, Kasper van Kooten, Leon van der Zanden, Peter Heerschop, Sara Kroos

Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends
Bekijk alle 6 foto's van Dolf Jansen
Bekijk alle 10 foto's van Leon van der Zanden

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws