cabaret: veldhuis & kemper | we moeten praten in Meervaart op VRIJDAG 23 APRIL 2010

  VR.
23 APR
VELDHUIS & KEMPER | WE MOETEN PRATEN Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2010
 
Hoofdprogramma Veldhuis & Kemper
Toegang € 25,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 23 april 2010.
Dat is 5109 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘We moeten praten’ schetsen Veldhuis en Kemper de stand van zaken tussen de man en de vrouw. De verhoudingen zijn veranderd, maar zijn de rollen niet te veel omgedraaid en stelt de vrouw inmiddels niet een beetje hele hoge eisen? Hoe reëel is het schrikbeeld van een man die met een geharste torso, voorzien van kortgeschoren schaamhaarfiguurtjes met bijpassende kleurspoeling, gekapt en gekleed volgens de laatste mode, het lievelingsgerecht van zijn vrouw bereidt als ze belt dat ze moet overwerken. Tekst en spel: Richard Kemper en Remco Veldhuis, regie: Geert Lageveen, muzikanten: Wieke Garcia, Phaedra Kwant, Lydia van der Meer.

Kaarten via: www.meervaart.nl of 020-4107777

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

FOTO'S VAN Veldhuis & Kemper

Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Veldhuis & Kemper te Kids Right 2006 Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 3 foto's van Veldhuis & Kemper

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws