cabaret: AKF met Finalistentour in Theater Twee Hondjes op VRIJDAG 12 NOVEMBER 2010

  VR.
12 NOV
AKF MET FINALISTENTOUR Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2010
 
Toegang € 14,00 / € 12,00 CJP/65+

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 12 november 2010.
Dat is 4907 dagen geleden.

Extra informatie

Concours om de Wim Sonneveldprijs 2010

Het Amsterdams Kleinkunst Festival startte drieëntwintig jaar geleden het Concours om de Wim Sonneveldprijs, dat aanstormende cabaretiers en kleinkunstenaars deze kans biedt.

Het Concours heeft zich in de loop der jaren stevig verankerd en is uniek vanwege de uiteenlopende genres en de intensieve begeleiding van de deelnemers. Een uitgebreid voortraject, met Halve Finalistentournee, onder professionele begeleiding leidt uiteindelijk tot de grote finale in De Kleine Komedie. Dit najaar gaat niet alleen de winnaar, maar gaan alle finalisten op tournee langs de Nederlandse theaters.

Ontdekt u hierin de nieuwe Thomas Acda of Maarten van Roozendaal? Eerdere grote namen als de Vliegende Panters, Droog Brood, Dames Voor Na Vieren en Mike & Thomas kregen hier hún kans.

www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis