Rijswijkse Schouwburg werkt aan toekomst

Door Angel-a op 02 augustus 2011 - 14:47 In de Rijswijkse Schouwburg wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. Zo worden na twintig jaar de theaterstoelen in de Grote Zaal vervangen. Naast een verbeterde uitstraling wordt met de nieuwe theaterstoelen het zitcomfort van de bezoekers verbeterd. Buiten de vervanging van de stoelen wordt de Grote Zaal ook voorzien van een nieuwe laag verf en vloerbedekking.

Voor directeur Ruud Kuper is de komst van de nieuwe theaterstoelen een bijzonder moment. “Door een rijk gevarieerde programmering proberen wij aan ieders smaak en interesse te voldoen. De nieuwe theaterstoel draagt bij aan de sfeer, uitstraling en het comfort van de bezoekers en vormt naast het toneel daarmee het hart van het theater.”

Een greep uit het programma van de Rijswijkse Schouwburg: 23 september Moke met 'Till Death Do Us Part' en op 6 oktober Suzan Seegers met 'Suus'.



Nico Dijkshoorn & Leon Verdonschot1

NICO DIJKSHOORN EN LEON VERDONSCHOT OPNIEUW OP HET...De twee columnisten Nico Dijkshoorn en Leon Verdonschot gaan samen door...

ComedyCentralExtranews

COMEDY CENTRAL EXTRA VANAF NOVEMBER Vanaf november verwelkomt Comedy Central een nieuw familielid: Comedy Central...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.