Neonletters verder zonder Draadstaal-types

Door HarmG op 26 september 2011 - 17:59 Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. mogen de Draadstaal-typetjes Fred en Ria Onderbuik en Joop en Leon van de snackbar niet meer gebruiken in hun programma Neonletters. Dat heeft de rechtbank besloten.

Het duo stapte over van de Vpro naar Avro en had met productiebedrijf CCCP afgesproken dat er geen sketches met oude types zouden komen. Toen dat toch gebeurde is CCCP naar de rechter gestapt. Het bedrijf heeft daar gelijk gekregen. De types zullen dus niet meer voorbij komen in het programma.



JeroenvanKoningsbruggenews3

DRAADSTAAL-TYPETJES MOGEN ALSNOG OP DE BUIS BLIJVEN Het nieuws van gisteren werd besproken tijdens het tv-programma De Wereld...

GabrielIglesiasnews3

STAND-UP COMEDIAN GABRIEL IGLESIAS NAAR AMSTERDAM De beroemde Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias komt op 14...

REACTIES

Avatar Cartman91
di 27 sep 2011 09:58

Cartman91 Gisteren bij DWDD werd bekend dat John de Mol in was gegaan op een bod van € 50.000 (dat dan naar het WNF gaat) om alsnog Draadstaal typetjes te laten voorkomen in Neonletters, dus het gaat tóch wel door! :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.